Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τζιούμης: "Στηρίζουμε δράσεις πρωτοπόρες και καινοτόμες"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το TEDxKlonatzidika2024, το οποίο επιστρέφει δυναμικά και φέτος στην πόλη μας από τις 18 έως τις 19 Μαΐου 2024.

Μια σειρά από εξειδικευμένους ομιλητές, αλλά και καλλιτέχνες διαφόρων γνωστικών και επαγγελματικών πεδίων, θα μας παρουσιάσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες ομιλίες και δράσεις, οι οποίες αναντίρρητα θα μας εμπνεύσουν και θα μας δώσουν τροφή για σκέψη.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε τη σημασία που έχει η διοργάνωση στην πόλη μας δράσεων πρωτοπόρων και καινοτόμων, οι οποίες, όχι μόνο προσελκύουν κόσμο στην περιοχή μας, αλλά πυροδοτούν τη μετάδοση νέων ιδεών, που μόνο θετικό αποτύπωμα επιφέρουν στην κοινωνία, στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην τεχνολογία και στον καθένα ξεχωριστά. 

Καλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο να το στηρίξει και να το αγκαλιάσει για άλλη μια χρονιά, με σκοπό να γίνει ένας ξεχωριστός θεσμός, που με τον καιρό θα εδραιώνεται και θα αναπτύσσεται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.