Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Το Μουσικό Σχολείο θα "ντύσει" μουσικά εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο

Φωτογραφία: αρχείο arcadia938.gr

Πρόκειται για το βιβλίο της Μάτας Κοτσιώνη "Ο Attilio στην Ελλάδα - Η μουσική ζωή της Τρίπολης 1893-1940".

Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Μάτας Κοτσιώνη "Ο Attilio στην Ελλάδα - Η μουσική ζωή της Τρίπολης 1893-1940" (εκδόσεις Δρόμων), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, στις 21.00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Μετά από σύντομη παρουσίαση του βιβλίου από τον καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη Φούλια, Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο.

Τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει χορωδιακό σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν μαθητές από την Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, καθηγητές του σχολείου, καθώς και χορωδοί από τον "Ορφέα" Τρίπολης, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Αθανασοπούλου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.