Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Συμμέτοχος στην "Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη" ο δήμος Γορτυνίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Mε ενημερωτικό περίπτερο στη Βυτίνα συμμετέχει στις εκδηλώσεις από την «Ανέλιξη» για την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Ο Δήμος Γορτυνίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, συμμετέχει ενεργά στην «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη» που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας ''Ανέλιξη'', σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Πελοποννήσου -Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης και όλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας. 

Ενημερωτικό περίπτερο θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Βυτίνας την Πέμπτη 27 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. 

"Η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της τοπικής κοινότητας και κοινωνίας  μπορεί να λειτουργήσει ως προστατευτικός παράγοντας για τη χρήση και κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών", αναφέρει ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Ευστάθιος Κούλης και καλεί τους Δημότες να λάβουν μέρος στην εκδήλωση, στέλνοντας το μήνυμα ότι "όλες/όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην πρόληψη".

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.