Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Η επιστροφή του Darth Vader στην μεγάλη οθόνη!

 

Ένας εμβληματικός "κακός" του παγκοσμίου κινηματογράφου, επιστρέφει στη μεγάλη ή "ασημένια" οθόνη.

Ο Darth Vader, ένας χαρακτήρας που, μέσω της σειράς ταινιών του Τζορτζ Λούκας "Ο Πόλεμος των Άστρων", έγινε ένας απ' τους πιο αναγνωρίσιμους ρόλους-και όχι μόνο-στην ιστορία της εβδόμης τέχνης, επιστρέφει για την ταινία "ROGUE ONE: A STAR WARS STORY".

Η ανάγκη ανανέωσης του εμπορικού franchise που λέγεται "Πόλεμος των Άστρων", αλλά και η καλλιτεχνική και, εν μέρει, εισπρακτική αποτυχία της έβδομης ταινίας, οδήγησαν την εταιρεία παραγωγής, που κατέχει τα δικαιώματα της σειράς, να καταφύγει στην πεπατημένη λύση των λεγόμενων "Prequels", ταινιών δηλαδή που η υπόθεσή τους αφορά το χρονικό διάστημα πριν απ' τις αρχικές, και κλασσικές, ταινίες της συγκεκριμένης σειράς.

Επιπρόσθετα, η αναιμική παρουσία των "κακών" χαρακτήρων, τόσο στην τελευταία ταινία αλλά και στις τρεις που προηγήθηκαν, "αναγκάζουν" τη βιομηχανία του θεάματος να επαναφέρει τον Darth Vader, προσπαθώντας να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κορεσμένου, πλέον, από περιπέτειες με φανταστικούς χαρακτήρες, κοινού.

Γιατί σας τα λέμε αυτά;

Το Cineville Tripolis, tο βράδυ της Τετάρτης, 14 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Πέμπτης), σας προσκαλεί στην "AVANT PREMIERE" του "ROGUE ONE: A STAR WARS STORY"

Δείτε την ταινία, πριν την επίσημη κυκλοφορία της, μόνο με προαγορά εισιτηρίου! 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 22:30.

Όσοι "οπαδοί" της σειράς, αλλά και απλοί σινεφίλ, προσέλθετε!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.