Συνεντευξεις

"Κανείς δεν ξέρει, τι θα γίνει με το πετρέλαιο..." (HXHTIKO)

Για τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και την τιμή ανά λίτρο μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βενζινοπωλών Αρκαδίας, Τάσος Κακλαμάνος.

 

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βενζινοπωλών Αρκαδίας μας αποκάλυψε, πως στις 15 Οκτώβρη θα δοθεί εντολή να παραχθεί στα διυλιστήρια το πετρέλαιο θέρμανσης, έτσι ώστε από τις 18/10 να αρχίσει η διανομή του στις εταιρίες και κατόπιν στα βενζινάδικα.

 

"Κανείς μας δεν ξέρει, τι θα γίνει με το πετρέλαιο φέτος" δήλωσε ο κύριος Κακλαμάνος, δίνοντας έμφαση στη διαφορά των τιμολογίων πετρελαίου στις διεθνείς αγορές και την Ελλάδα, ελπίζοντας να κυμανθεί η τιμή του ανά λίτρο γύρω στα 0,85 ευρώ.

 

Στη συνέχεια ο κύριος Κακλαμάνος μας ενημέρωσε για τη διαδικασία, που ακολουθείται ως προς την παραγωγή και διάθεση του πετρελαίου και μας έδωσε και συμβουλές προς αποφυγή "παραπτωμάτων" από πλευράς πρατηριούχων, τονίζοντας ιδιαίτερα, ότι στην Τρίπολη ειδικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

 

Ακούστε, όσα είπε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βενζινοπωλών Αρκαδίας...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.