Συνεντευξεις

Αστέρας, προτάσεις και εικόνες ντροπής

Δείτε τι είπε ο Κώστας Τζιούμης στη συνέντευξη που έδωσε στον Αρκαδία 93.8 και στον Νίκο Γρίτση, σχετικά με τον Αστέρα Τρίπολης

 

"Ο Αστέρας έδωσε προστιθέμενη αξία στην πόλη. Είναι υποχρέωση του Δήμου ν' ασχολείται κάθε μέρα με τον Αστέρα. Ντροπή για το Δήμο να βλέπουν οι επισκέπτες το χάλι αυτό που εμφανίζει ο περιβάλλων χώρος των εγκαταστάσεων του Αστέρα. Ο Αστέρας είναι και οι ακαδημίες, οι εργαζόμενοι, τα παιδιά μας που πηγαίνουν ν' αθληθούν, οι γονείς τους. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ραχοκοκαλιάς της Τρίπολης και ως τέτοιο θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται."

"Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει προτάσεις απ' τον Αστέρα για ανάπλαση της Άρεως και μετεγκατάσταση μέρους ή όλων των δημοτικών υπηρεσιών σε χώρους της ομάδας, χωρίς αντίτιμο. Δεσμεύομαι πως θα το θίξω στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Αν υπάρχουν εν ισχεί τέτοιες προτάσεις, πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Δήμος θα μπορούσε να έχει, τελικά, σημαντικό οικονομικό όφελος."

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.