Συνεντευξεις

Τζιούμης: "Οι λακούβες είναι ντροπή για το Δήμο"!

O Κώστας Τζιούμης, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", σε συνέντευξή του στον arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Μπρος Γκρεμός και Πίσω Ρέμα" του Νίκου Γρίτση, αφού ξεκαθάρισε πως θα είναι υποψήφιος για το Δήμο, τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Για τη σχέση του με την πολιτική

"Εξακολουθούν να υπάρχουν οι αιτίες που με οδήγησαν εξαρχής ν' ασχοληθώ με τα κοινά. Η γενική πολιτική κατάσταση, δεν θα έπρεπε να παίζει ιδιαίτερο ρόλο στη διαμόρφωση του τοπικού κλίματος. Εμείς θα επικαιροποιήσουμε και θα επαναθέσουμε τις προτάσεις μας στην κρίση των πολιτών. Πιστεύουμε πως περισσότεροι πολίτες θα μας εμπιστευτούν. Οι εκλογές οφείλουν να είναι μια διαδικασία επιβράβευσης των καλύτερων προτάσεων, όχι μια τιμωρητική διαδικασία. 

Όπως  γνωρίζετε, εγώ έχω δουλειά, δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα. Άλλοι προσπαθούν να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα μέσω της διοίκησης του Δήμου." 

 

Για την κατάσταση των δρόμων της πόλης

"Οι δρόμοι είναι σε αθλία κατάσταση, το τριπλοπαρκάρισμα έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο. Ήταν  λάθος η κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης και επί δύο χρόνια δεν έχει γίνει τίποτε. Πρέπει, επιτέλους, να έρθει εκείνη η  κυκλοφοριακή μελέτη για την οποία ακούμε τόσο καιρό. Η ελεγχόμενη στάθμευση είναι αναγκαία αλλά όχι να φθάσουμε στο σημείο να πληρώνει ο πολίτης τρία και πλέον ευρώ για να παρκάρει. Στα χωριά δεν έχει γίνει τίποτε. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την καθημερινότητα απ' τη δημοτική αρχή. Θα έπρεπε να έχει επιφορτιστεί κάποιος αντιδήμαρχος ή σύμβουλος ,μόνο μ' αυτά τα ζητήματα." 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.