Συνεντευξεις

"Μείζονος σημασίας ο αντιγριπικός εμβολιασμός" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη διάθεση του αντιγριπικού εμβολίου και τη σωστή περίοδο εμβολιασμού μίλησε στον "Ἁρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, Βασιλική Φράγκου.

 

Για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά της εποχικής γρίπης μίλησε η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, Βασιλική Φράγκου, διευκρινίζοντας ποιες είναι οι κοινωνικές ομάδες, που πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν. 

 

"Όλα τα φαρμακεία μας είναι εφοδιασμένα με το αντιγριπικό εμβόλιο και ο εμβολιασμός έχει ήδη ξεκινήσει. Εφ' όσον συνταγογραφηθεί από τον οικογενειακό ιατρό ο εμβολιασμός, ο πολίτης δεν επιβαρύνεται οικονομικά, καθώς έχει μηδενική συμμετοχή" τόνισε η κυρία Φράγκου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ένα δυσάρεστο φαινόμενο της τελευταίας πενταετίας:

 

"Είναι πολύ σοβαρό -και πρέπει να το συζητήσουμε εκτενώς- το φαινόμενο, που παρατηρείται την τελευταία πενταετία και θα το έλεγα "κίνημα κατά των εμβολιασμών". Υπάρχουν γονείς, που επιλέγουν να μην ολοκληρώσουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των παιδιών τους."

 

Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας επεσήμανε, πως κανείς δεν πρέπει να προσέρχεται στα φαρμακεία αναζητώντας επί τόπου μη συνταγογραφημένες φαρμακευτικές αγωγές, καθώς αυτό είναι αρμοδιότητα του θεράποντα ιατρού. Πάνω σε αυτό το θέμα θα κινηθεί άλλωστε και η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 17/10 στην Τρίπολη και στην οποία θα παρευρεθεί και η πρόεδρος.

 

Ακούστε όσα μας είπε η κυρία Βασιλική Φράγκου...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.