Συνεντευξεις

"Είναι δύσκολο το τούνελ, αλλά θα βγείτε στο φως!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού και τη δράση του συλλόγου "Άλμα Ζωής" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου, Κολυπέρα Λιολιώ.

 

"Ο καρκίνος του μαστού είναι θεραπεύσιμος, εφ' όσον διαγνωσθεί σε πρώιμο στάδιο κι εμείς είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε ψυχολογική και υλική στήριξη σε γυναίκες, που ασθενούν" δήλωσε στον "Αρκαδία 938" η πρόεδρος του συλλόγου "Άλμα Ζωής", που μετρά 15 χρόνια λειτουργίας στην Πάτρα καικαλύπτει γεωγραφικά τη Νοτιοδυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία.

 

Η κυρία Κολυπέρα, νοσούσα και η ίδια πριν από 19 χρόνια από καρκίνο του μαστού, μας εξήγησε τον συγκινητικό τρόπο, με τον οποίο ο Σύλλογος στέκεται δίπλα στις γυναίκες, που προσβάλλονται από τον καρκίνο, μας ενημέρωσε για την σπουδαιότητα της πρόληψης και κάλεσε όλες τις γυναίκες, να επικοινωνήσουν με το "Άλμα Ζωής", προκειμένου οι ίδιες αλλά και το οικογενειακό τους περιβάλλον, να λάβουν την απαραίτητη -ψυχολογική κυρίως- υποστήριξη! Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το "Άλμα Ζωής" είναι το 2610 222274.

 

"Το τούνελ του καρκίνου είναι δύσκολο και σκοτεινό, αλλά θα βγει η γυναίκα στο φως" διαμηνύει μέσα από τη συνέντευξη που μας παραχώρησε η κυρία Κολυπέρα, ενώ προς τις υγιείς γυναίκες στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα: "Αγαπήστε τον εαυτό σας! Αγγίξτε τον εαυτό σας! Επισκεφτείτε το γιατρό σας!"

 

Ακούστε, όσα είπε η κυρία Κολυπέρα...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.