Συνεντευξεις

"Ας στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία!"

Για την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων και το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 06/11 μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Παναγιώτης Μαντάς.

 

 

"Από Σήμερα Τρίτη 01/11 και για 10 ημέρες, έως την Πέμπτη 10/11 ισχύουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες περιμένουμε να τονώσουν την τοπική αγορά, η οποία βρίσκεται σε ύφεση σε ολόκληρη τη χώρα"  δηλώνει στον "Αρκαδία 938" ο κύριος Μαντάς, ο οποίος τονίζει: "Να μην ξεχνάμε, ότι ψωνίζοντας στην τοπική αγορά στηρίζουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και, κυρίως, προστατεύουμε -εκτός από τους επιχειρηματίες- και τους υπαλλήλους, στο να έχουν δουλειά στον τόπο τους!"

 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης διευκρίνισε, ότι, μετά από πρόταση του Συλλόγου, τα καταστήματα της Τρίπολης θα ανοίξουν την Κυριακή 06/11 από τις 11 π.μ. έως τις 15 μ.μ.

 

Για ποιους άλλους λόγους οφείλουμε, να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις; Τι πιστεύουν οι επιχειρηματίες και τι προσφέρουν σε αυτές τις εκπτώσεις; Μεταξύ ποιων ποσοστών θα κυμανθούν οι εκπτώσεις στην Τρίπολη; Τι "μάθημα" έχει δώσει η οικονομική κρίση σε καταστηματάρχες και καταναλωτές;

 

Ακούστε, όσα μας είπε ο κύριος Παναγιώτης Μαντάς...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.