Συνεντευξεις

"Θα υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας!" (ηχητικό)

Για τους λόγους, που έβγαλαν τους ασφαλιστές στους δρόμους, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Αρκαδίας, Παναγιώτης Μαντάς.

"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα, για να διαμαρτυρηθούμε για την πίεση, που ασκούν οι συστημικές τράπεζες απέναντι στον καταναλωτή για κάποια συμβόλαια, που απορρέουν μέσω των τραπεζών και στην ουσία καταργούν, πρακτικά, το διαμεσολαβητή"  δήλωσε στον "Αρκαδία 938" ο κύριος Μαντάς, ενώ συμπλήρωσε:"Οι μεγάλες συστημικές τράπεζες έχουν στραφεί στις ασφαλίσεις πολύ πιο έντονα από το παρελθόν και πολύ πιο μεθοδευμένα." 

 

Ο κύριος Μαντάς αναφέρθηκε στους τρόπους, με τους οποίους οι τράπεζες "επιτίθενται" στον κλάδο των ασφαλιστών, ενώ επεσήμανε και τα μειονεκτήματα σύναψης τέτοιων συμβολαίων. Ποιος είναι ο ρόλος του ασφαλιστή, έτσι όπως όλοι τον έχουμε γνωρίσει ως τώρα; Ποιες οικονομικές επιβαρύνσεις υφίσταται ένας ασφαλιστής και ποιο είναι το εις βάρος του οικονομικό αντίκτυπο λόγω της νέας πολιτικής των τραπεζών; Ποιες παγίδες κρύβονται στα ασφαλιστήρια συμβόλαια μέσω τραπεζών; Θα ενταθεί ο αγώνας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών;

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Μαντάς...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.