Συνεντευξεις

Το αδιέξοδο της Ν.Δ. και το πολιτικό παράδοξο του ΚΙΝ.ΑΛ (video)

Συνέντευξη στον arcadia 938 παραχώρησε το μέλος της κεντρικής επιτροπής του Σύριζα, κ. Χρήστος Στάικος, τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο κ. Στάικος αναφέρθηκε στη σημασία της εξόδου της χώρας από την οικονομική επιτροπεία, απάντησε στην κριτική της Ν.Δ. απέναντι στην Κυβερνητική πολιτική, ενώ αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα.

 

 Μεταξύ άλλων, ο κ. Στάικος τόνισε τα εξής:

"Με την έξοδο από τα μνημόνια, εξασφαλίσαμε προϋποθέσεις για καλύτερους όρους εξάσκησης της δημοσιονομικής πολιτικής".

"Η κριτική της ΝΔ τα τελευταία 3 χρόνια, εστιάζει σε μια καταστροφολογία, ότι θα είμαστε συνεχώς και διαρκώς εκτός στόχων. Η πραγματικότητα δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Πόνταραν στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Έπεσαν έξω. Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι μέτρα εφικτά. Θέλουμε να άρουμε μεγάλο μέρος των αδικιών." 

 

"Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αδιέξοδο η αξιωματική αντιπολίτευση, ότι εξαγγέλθηκε χθές (σ.σ. Στη ΔΕΘ) είναι κοστολογημένο. Έχουμε βελτιώσει το επενδυτικό περιβάλλον, το 2017 είχαμε 3.6 δις ξένες επενδύσεις και ιστορική αύξηση εξαγωγών."

"H NΔ στρέφεται προς τα ακροδεξιά, εμφανείς οι διαφορές της από το ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο αυτή την 3ετία. Προοδευτικό παράδοξο το "ΚΙΝΑΛ", θέλω να δω την στάση του για την συνταγματική αναθεώρηση"

"Η κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών και δομών του δημοσίου, δεν έχει οικονομικά αίτια. Είναι θέμα επιχειρησιακής διάρθρωσης και αποσκοπεί στην αναζωογόνηση της Ελληνικής Περιφέρειας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας" 

 

Δείτε τι είπε ο κ. Στάικος εδώ..

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.