Συνεντευξεις

"Κινδυνεύει το χωριό και οι άνθρωποι!" (ηχητικό)

Για τις συνέπειες και των τελευταίων έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή Ρίζες μίλησε στον "Αρκαδία 938" το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ριζών, κ. Γεώργιος Κυρίμης.

"Απευθύνθηκα στους Αντιδημάρχους Γεωργανόπουλο, Μπένο, Βόσνο και τον κ. Παυλή και ο τελευταίος μου είπε, ότι περιμένει την οριοθέτηση στις όχθες του ποταμού, αλλιώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή του Γιώργου Ηλιόπουλου "Έι εσείς οι απ' έξω", το Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ριζών και Πρόεδρος του Συλλόγου Προέδρων Κοινοτήτων Δήμου Τρίπολης, κ. Γιώργος Κυρίμης.

 

Ο κ. Κυρίμης τόνισε: "Το ποτάμι Δολιανίτης, που φτάνει ως το Παρθένι, πλημμύρισε το 2016 και η τελευταία κακοκαιρία χειροτέρεψε την κατάσταση, καθώς έχουν μικρύνει οι όχθες του. Το έχει αναλάβει πλέον η Περιφέρεια. Περιμένουμε τα κλιμάκια της Περιφέρειας να κάνουν αυτοψία στον χώρο για να προχωρήσει το θέμα. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Τους φώναξα να έρθουν." 

Τέλος, επεσήμανε το "επείγον" της κατάστασης: "Κινδυνεύει το χωριό να πλημμυρίσει και κινδυνεύουν και οι άνθρωποι!" 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.