Συνεντευξεις

Χιόνια, πάγος, ολισθηρότητα, απρόοπτα... (ηχητικό)

Για τη σωστή οδήγηση σε δρόμους με χιόνι, πάγο και ολισθηρότητα μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

Το καιρικό φαινόμενο "Σοφία" πλήττει την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και το οδικό δίκτυο αντιμετωπίζει προβλήματα. Στην Αρκαδία μάλιστα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορία σε τμήματα του οδικού της δικτύου λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα ου δρόμου σε σημεία, που δεν έχει "πιάσει" χιόνι ή πάγο, η οδήγηση καθίσταται ιδιαιτέρως επικίνδυνη!

Ακούστε τις πολύτιμες συμβουλές του Τάκη Πουρναράκη για ασφαλή οδήγηση και διαχείριση "απροόπτων" σε αυτές τις καιρικές συνθήκες, ο οποίος βρίσκεται κοντά σας καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του "Αρκαδία 938" και μέσα από την ειδική στήλη "Προσοχή Στο Δρόμο" του arcadia938.gr

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.