Συνεντευξεις

Τσιαμούλος στον "93.8": "Τιμή και δόξα"

Για τον εορτασμό της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη την Κυριακή 18/09, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος.

 

"Μπορεί να μην είμαι πρόσφυγας εγώ ή η οικογένειά μου, αλλά με συγκινεί ιδιαίτερα το μαρτύριο των προσφύγων" δήλωσε ο κύριος Τσιαμούλος αναφερόμενος στην βαρύτητα της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος και στο αίτημα, που έχει υποβάλλει ο Σύλλογος Φιλικών προς το Δήμο Τρίπολης για την μετονομασία της πλατείας Φιλικών σε πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας.

 

Στη συνέχεια μας ενημέρωσε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αλλά και για τις προσωπικότητες που θα παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή τιμητική εκδήλωση, τονίζοντας: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας! Μία τέτοια ημέρα μας γυρίζει σε μνήμες, που πονούν αλλά αποτελούν κομμάτι μας!"

 

Ακούστε, όσα δήλωσε ο Νίκος Τσιαμούλος...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.