Συνεντευξεις

Τατούλη στον 938 για Μεγαλόπολη, Π. Τατούλη, Βλάση και Αστέρα!

Η Εύη Τατούλη σε μία συνέντευξη ψυχής στον Αρκαδία 93.8 και τον Νίκο Γρίτση. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών της για την κυβέρνηση, τα προβλήματα στην Μεγαλόπολη, την Αρκαδία των ισχυρών προσωπικοτήτων αλλά και τον Αστέρα!

Το σχόλιό της για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας:

"Με την προβιά και με την επίφαση της δημοκρατίας και της συνεχούς διαβούλευσης με τους πολίτες φαίνεται ξεκάθαρα πως όλην αυτήν την περίοδο έχει επιλέξει έναν φασιστικό και ολοκληρωτικό τρόπο να κυβερνά".

Για την Μεγαλόπολη:

"Εχουμε μία περιοχή που έχει επιβαρυνθεί εξαιρετικά. Η λειτουργία της ΔΕΗ είναι οικονομική συνισταμένη αλλά αυτή τη στιγμή έχει καταρρακωθεί η πόλη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπτύξει άλλες οικονομικές δραστηριότητες. Οι πολίτες, θέλουν να εργάζονται αλλά δεν θέλουν να ζουν εκεί".

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Τσιρώνη: 

"Αποποιείται όλες του τις ευθύνες. Η χώρα καλείται να πληρώσει υπέρογκα πρόστιμα επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί τα απόβλητα. Υπέδειξε πέντε χώρους χωρίς καμία διαβούλευση, χωρίς να μιλήσει καν με τον Δήμο και είπε πως η Μεγαλόπολη θα κληθεί να διαχειριστεί επικίνδυνα απόβλητα όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά όλης της Ελλάδας. Η Μεγαλόπολη έχει πλούτο που πρέπει να αναδείξουμε. Αυτό που έκανε ο υπουργός ήταν να πετάξει το μπαλάκι. Δεν θα σταθούμε αδρανείς".

Για την Αρκαδία: 

"Η κυβέρνηση έχει παντελής άγνοια σε σχέση με το τι προσφέρει η κάθε περιοχή. Την Αρκαδία δεν την αναγνωρίζουν, δεν την γνωρίζουν οι πολιτικοί φορείς. Πρόκειται για μία εκδικητική κυβέρνηση σε όποιον προσπαθεί να την οδηγήσει μπροστά". 

Για την οικογένειά της:

"Το γεγονός ότι βρέθηκα σε μία σημαντική πολιτική οικογένεια είναι αυταπόδεικτο. Σε αυτό που με μύησε ο πατέρας μου, Πέτρος Τατούλης, είναι η συνεχής αγάπη και η συνεχής ενασχόληση με τον τόπο. Αυτό που μας έμαθε είναι πως εμείς μπορεί να στερηθήκαμε την πατρική φιγούρα αλλά ωφελήθηκε ο τόπος. Ενας άνθρωπος ολοκληρώνεται όταν κατανοεί πως προσφέρει". 

Τον τρόπο που θα αναδειχθεί η Αρκαδία:

"Η Αρκαδία θα κερδίσει αναδεικνύοντας ανθρώπους με γνώση των προβλημάτων και αποτελεσματικότητα". 

Για τον Αστέρα:

"Ο Αστέρας έκανε το brand name Τρίπολη να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη." "Οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί βοήθεια από τον Αστέρα, θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις". 

Για την Τρίπολη:

"Αθλητισμός και πολιτισμός η μόνη διέξοδος στην Τρίπολη". 

Τη σχέση της με τον Κώστα Βλάση και του υπόλοιπους βουλευτές:

"Δεν έχει σημασία εάν εγώ συμπαθώ εσάς ή εσείς εμένα. Η συνεργασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι αυτό που με αφορά".

 

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.