Συνεντευξεις

Ρουμελιώτης στον 93.8: "Θρηνούν όλοι οι κυνηγοί"

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Κώστα Μαρκόπουλου. 

 

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου Τρίπολης, ανέφερε στον Αρκαδία 93.8: "Η κυνηγετική οικογένεια είναι φτωχότερη από σήμερα. Χάσαμε έναν φίλο, έναν δυναμικό άνθρωπο, έναν συνεργάτη. Οποτε τον χρειαστήκαμε, η πόρτα του ήταν πάντα ανοικτή, να μας υποδεχτεί και να δώσει λύσεις σε κάθε μας πρόβλημα. Πρόεδρος, υποψήφιος βουλευτής, και ισχυρός χαρακτήρας με προσωπικότητα που δεν συναντάς εύκολα. Θα μας λείψουν οι συμβουλές του και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στη γραμμή που χάραξε. Σήμερα θρηνούν όλοι οι κυνηγοί". 

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης μας ενημέρωσε επίσης πως στην κηδεία του κυρίου Μαρκόπουλου θα παρευρεθούν όλοι οι θηροφύλακες με τα 50 αυτοκίνητα που έχουν στο δυναμικό τους. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.