Συνεντευξεις

"Όλη η Τρίπολη ενωμένη για καλό σκοπό!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη δράση Wheeling to help και τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη σήμερα (29/09), μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος της Κοιν.Σ.ΕΠ 5ΝΤΕ, Καραγιάννης Γιώργος.

 

Με τους ποδηλάτες να βρίσκονται ήδη καθ' οδόν από το Ναύπλιο και να φτάνουν στην πλατεία Άρεως το μεσημέρι, συνεχίζεται η δράση wheeling to help 2! Για τη διαδρομή και το χρονοδιάγραμμα της εκδήλωσης μας μίλησε ο κύριος Καραγιάννης, καθώς και για τον σκοπό, ο οποίος είναι διττός: να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό, που θα εξασφαλίσει την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και να στείλουμε όλοι από την Τρίπολη ένα δυναμικό μήνυμα εθελοντισμού!

 

Ποιες είναι οι εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα σε αυτή τη γιορτή, ποιοι φορείς συμμετέχουν και ποιο είναι το μήνυμα των ποδηλατιστών, που έχουν ξεκινήσει αυτή την κίνηση;

 

Ακούστε, όσα είπε ο κύριος Καραγιάννης...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.