Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πύργος: Προφυλακιστέα τα δύο αδέρφια για την απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Προφυλακιστέα με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, ηλικίας 19 και 23 ετών, για την υπόθεση της απόπειρας αρπαγής του 14χρονου μαθητή στον Πύργο.

O 14χρονος κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Πέμπτης (25/6), την στιγμή που κινούνταν πεζός στον Πύργο, τον προσέγγισαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο - βαν και προφασιζόμενοι ότι τους είχε στείλει η μητέρα του, αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν στο αυτοκίνητο.

Μετά την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ακολούθησε κινητοποίηση των υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της μικτής περιπολίας της Ήλιδας, να εντοπίσουν στην Αμαλιάδα αλλοδαπό άνδρα με αυτοκίνητο τύπου - βαν, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν τον δεύτερο αλλοδαπό άνδρα στο σπίτι του.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.