Αντωνόπουλος: "Ζήτημα η διάρκεια της Β' ομάδας, όλη η θετική μας ενέργεια στο κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ"
Οι δηλώσεις του Γιώργου Αντωνόπουλου στο ACTION 24 μετά τη νίκη του ASTERAS AKTOR επί του Καμπανιακού.
O ΑSTERAS B' AKTOR πήρε ακόμα ένα τρίποντo και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, καθώς επικράτησε στην έδρα του Καμπανιακού με 1-0.
Ο τενχικός της ομάδας, Γιώργος Αντωνόπουλος, μίλησε στο ACTION 24 για το παιχνίδι, την πορεία του ΑSTERAS B' AKTOR και έστειλε μήνυμα στήριξης στο σύνολο του Κρις Κόουλμαν για το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Αντωνόπουλου:
"Η εμφάνιση δεν με ικανοποίησε σε απόλυτο βαθμό, με βάση αυτά που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Κρατάμε τους τρεις πόντους, που θα μας βοηθήσουν να πατάμε στα πόδια μας χωρίς άγχος. Υπάρχουν πολλά σημεία του παιχνιδιού μας που μπορούμε να τα βελτιώσουμε και δεν πρέπει να τα παραβλέψουμε και να κρυφτούν από κάποιες νίκες. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή δεν μπορώ να πω ότι κάποιος δεν προσπαθει.Κάποιες λεπτομέρειες είναι θέμα απειρίας και θα τις βρούμε στην πορεία. Νομίζω πως θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.
Δεν με ενδιαφέρει η θέση μας αυτή τη στιγμή. Δεν είναι υπεροπτικό. Ο στόχος είναι η ατομική βελτίωση, ώστε να ακολουθήσει η ομαδική βελτίωση. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά το ζητούμενο είναι η διάρκεια, η σταθερότητα και η ταυτότητα μας στον αγωνιστικό χώρο.
Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Β' ομάδας το μυαλό, η ψυχή και η θετική ενέργεια είναι στο κρίσιμο ματς της πρώτης ομάδας με τον ΟΦΗ. Στέλνουμε τη θετική ενέργεια για να πάνε όλα καλά".