Αρχηγός ο Γιαμπλόνσκι στην ισοπαλία - έκπληξη της Λευκορωσίας στην Κοπεγχάγη
Ο χαφ του ASTERAS AKTOR, Γεβγέν Γιαμπλόνσκι, ήταν βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός για τη Λευκορωσία στην ισοπαλία με τη Δανία (2-2).
Η Λευκορωσία του Γεβγέν Γιαμπλόνσκι έκανε την έκπληξη στην Κοπεγχάγη, καθώς έμεινε ήρθε ισόπαλη με το φαβορί του ομίλου, τη Δανία, με σκορ 2-2.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντάμσγκαρντ στο 11ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή χάρη στα γκολ των Γκρομίκο (62') και Ντεμτσένκο (65'). Ο Ίσακσεν ισοφάρσε για τους Δανούς στο 79' και έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο μέσος του ASTERAS AKTOR ήταν βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, κάνοντας μάλιστα αρκετά θετική εμφάνιση.
Θυμίζουμε πως για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ η Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στην Ουγγαρία την ερχόμενη Τρίτη (18/11, 21:45).