Αυτό θα είναι το νέο δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Την ένταξη χρηματοδότησης του έργου στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" γνωστοποίησε ο Γιώργος Καμπύλης. Η αντίδραση Βλάση.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αναφέρει:
📢 Μεγάλη μέρα για τον Δήμο μας σήμερα.
✍️ Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου εντάχθηκε για χρηματοδότηση το έργο «Μελέτη και κατασκευή κτιρίου για ανέγερση δημαρχείου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, με ποσό 4.579.763,00 €.
🤝 Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Δήμου μας, τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Κώστα Βλάση και τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη για τη συμβολή τους στην επίτευξη του στόχου μας.
👉 Με διαχρονική συστηματική δουλειά διεκδικούμε και χρηματοδοτουμε έργα σημαντικά για το μέλλον του Δήμου μας.
🎯 Με την ανέγερση του Δημαρχείου εξοικονομούμε πόρους, οργανώνουμε τον Δήμο μας και κάνουμε τις υπηρεσίες μας πιο παραγωγικές και πιο αποτελεσματικές, οδηγώντας τον Δήμο μας σε μια νέα εποχή.
🏨 Ο Δήμος μας πλέον αποκτά το σπίτι του!
🎯 Συνεχίζουμε υπεύθυνα με όραμα και στόχο την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας.
Κώστας Βλάσης: Καταπληκτικά τα νέα και για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας!
Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τη συγκεκριμένη είδηση, προχώρησε και ο Αρκάς υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κώστας Βλάσης.