Ο Αστέρας AKTOR έκλεισε δυνατό φιλικό «τεστ» στην Πολωνία
Ο ASTERAS AKTOR κανόνισε να δώσει ένα ακόμη φιλικό κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Πολωνία

Μετά την αναβολή του φιλικού με τη Νέφτσι Μπακού, ο Σάββας Παντελίδης αναζητούσε έναν δυνατό αντίπαλο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αστέρα AKTOR στην Πολωνία. Το φιλικό με την Κρακόβια, που είχε προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου, ματαιώθηκε, καθώς η πολωνική ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα τις επόμενες ημέρες και δεν παρατασσόταν κόντρα στους Αρκάδες, με βασικούς ποδοσφαιριστές της.
Η ευκαιρία για μια δυνατή αναμέτρηση για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ήρθε κόντρα στην Μότορ Λούμπλιν. Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Γιαγκιελόνια, η αναμέτρησή της με τη Μότορ Λούμπλιν για την Ekstraklasa δεν θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, και έτσι θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα AKTOR την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 13:00 ώρα Πολωνίας (14:00 ώρα Ελλάδας), στο γήπεδο «Klub Sportowy Błękit Żołynia».
Η ανάρτηση των Αρκάδων
''Πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα μας στην Πολωνία!Ο ASTERAS AKTOR θα αντιμετωπίσει την Motor Lublin την Κυριακή 3/8 και ώρα 13:0014:00στο γήπεδο Klub Sportowy Błękit Żołynia.Η Motor Lublin είναι ομάδα της Α’ κατηγορίας της Πολωνίας και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας της, καθώς ο αγώνας με την Jagiellonia αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της αντιπάλου!Ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Cracovia ματαιώθηκε, αφού η αντίπαλος είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Πολωνίας και δεν θα ειχε διαθέσιμους τους βασικούς ποδοσφαιριστές της''.