Επιτροπές για τη Σωτηρία Πάρνωνα και Μαίναλου: Στόχος μια μεγάλη κινητοποίηση στο ΥΠΕΝ
Όσα ειπώθηκαν σε σύσκεψη-συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα. Η μαζική συλλογή υπογραφών το επόμενο βήμα.
Έπειτα από τη μαζική σύσκεψη-συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στον κινηματογράφο Τριανόν, με δεκάδες πολίτες Αρκάδες και μη να δίνουν δυναμικό «παρών» παρόλο τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον συντονισμό του αγώνα μας.
Η μεγάλη συμμετοχή έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η προσπάθεια αυτή μας αφορά όλους και ότι υπάρχει η δύναμη και η διάθεση να προχωρήσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά. Κύριο συμπέρασμα της συνάντησης ήταν η ανάγκη για ακόμη πιο μαζική συλλογή υπογραφών, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η φωνή μας.
Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε και ένα νέο site, όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις, τις δράσεις και τα επόμενα βήματά μας ενώ και μέσω αυτού να μας στέλνετε τα έντυπα υπογεγραμμένα ψηφίσματα σας αλλά και να ψηφίζετε ηλεκτρονικά.
Συνεχίζουμε ενωμένοι, πιο οργανωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ με στόχο μία τεράστια κινητοποίηση στο Υπουργείο Ενέργειας.