Η αποκεντρωμένη περιοδεία της παράστασης "Lemon" συνεχίζεται στη Δημητσάνα (ηχητ.)
Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Μελαχρινός Βελέντζας, στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω"

24.000 θεατές, επτά χρόνια παραστάσεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανάμεσα στη στεριά και στη θάλασσα. Για 181η φορά, η ιστορία του πιανίστα με το ιδιαίτερο όνομα "1900", ο οποίος γεννήθηκε σε καράβι και δεν το εγκατέλειψε ποτέ, θα παρουσιαστεί, ως θεατρική παράσταση με τον τίτλο "Lemon", στο ανοικτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" της Δημητσάνας, μεθαύριο, Σάββατο, στις 21:00.
Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Μελαχρινός Βελέντζας, μίλησε, επ' αφορμή της παράστασης, στον Γιώργο Ηλιόπουλο για τον αποκεντρωμένο χαρακτήρα της πολυετούς περιοδείας, τη σχέση με το κοινό σε κάθε στάση της αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στη δυσάρεστη επικαιρότητα- ελέω πυρκαγιών- που, δυστυχώς, τείνει να καταστεί "κανονικότητα" για τη χώρα μας.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: