Η ενίσχυση στα μετόπισθεν
Ο ASTERAS AKTOR βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης για τουλάχιστον έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Μετά την αποχώρηση του Σιμόν Ντελί, το κέντρο της άμυνας του ASTERAS AKTOR μένει με ορισμένες επιλογές, γεγονός που δημιουργεί ξεκάθαρη ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη γραμμή. Ο Νίκολα Σίπτσιτς, ο Μαυροβούνιος στόπερ που αποκτήθηκε πρόσφατα, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη, ενώ οι Τριανταφυλλόπουλος και Καστάνιο συμπληρώνουν την υπάρχουσα τριάδα των κεντρικών αμυντικών. Ωστόσο, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις μιας ολόκληρης σεζόν, ειδικά αν ληφθεί υπόψη η ανάγκη για ανταγωνισμό, βάθος και ροτέισον στο ρόστερ.
Ετσι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ενός ακόμη στόπερ, καθώς η ομάδα δεν μπορεί να πορευτεί μόνο με τρεις επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση. Το πλάνο προβλέπει την ενίσχυση με παίκτη έτοιμο να προσφέρει άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται να εξεταστεί και η προοπτική νεαρού με περιθώρια εξέλιξης, που θα λειτουργεί ως back-up αλλά και επένδυση για το μέλλον.
Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο στελέχωσης του ρόστερ, με έμφαση στη δημιουργία μιας σφιχτής και ποιοτικής αμυντικής γραμμής. Ο ASTERAS AKTOR έχει ήδη προχωρήσει σε στοχευμένες επαφές με στόπερ που πληρούν τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται οι επόμενες ημέρες να φέρουν εξελίξεις στο μέτωπο της μεταγραφής.