Αποψεις

Αστειότητες..

Φωτογραφία: nd.gr (Στιγμιότυπο)

Μόνο..κωμικοτραγική θα χαρακτηρίζαμε την "εικόνα" του κυβερνώντος κόμματος, όσον αφορά την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές

Μετά την κατακραυγή που επακολούθησε την τραγωδία στα Τέμπη και, ειδικά, από τη στιγμή που προεβλήθη η τοποθέτηση του πρώην Υπουργού στη Βουλή, 8 ημέρες πριν το δυστύχημα, όπου και ισχυρίστηκε πως οι σιδηρόδρομοι είναι..ασφαλείς, ήταν βέβαιο πως δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις εκλογές, καθώς κάτι τέτοιο θα είχε σημαντικό πολιτικό κόστος για τη Ν.Δ. 

Άλλες υποψηφιότητες "αποκλείστηκαν" για ζητήματα που, σε καμία περίπτωση, δεν ήταν τόσο "πολύκροτα"..

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν στελέχη της Ν.Δ. στα social media- και όχι μόνο..-, το..καταστατικό του κόμματος αναφέρει πως κάθε πρώην Υπουργός είναι αυτοδικαίως (!!!) υποψήφιος σε μια εκλογική αναμέτρηση.

Προφανώς, λοιπόν, όταν αναφέρεται πως τον κ. Καραμανλή θα τον "κρίνει πολιτικά ο λαός"- όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος-, η Ν.Δ. προσπαθεί να υπεκφύγει ή, μάλλον, να το...στρίψει δια του αρραβώνος!

Κι αυτό συμβαίνει τη στιγμή που, αν μη τι άλλο, ο κ. Καραμανλής επέδειξε απόλυτη- για να μην πούμε τίποτε άλλο..- ανικανότητα στο χειρισμό ενός βασικού ζητήματος όπως είναι η ασφάλεια των σιδηροδρομικών, εν προκειμένω, συγκοινωνιών. 

Παρόλαυτα, θεωρείται, "καταστατικά", επιβεβλημμένο να είναι υποψήφιος Βουλευτής, γιατί έτσι αναφέρει το καταστατικό ενός "φιλελεύθερου, ευρωπαϊκού" κόμματος..

Αστειότητες..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.