Διαγωνισμοι

Ακυρώθηκε η παράσταση "The Show" στην Τρίπολη

Ακυρώθηκε η παράσταση "The Show! a real time creation". Ο διαγωνισμός δεν ισχύει.

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 20.30, παράσταση "The Show! a real time creation" των QuoVadis Dance Company, ακυρώθηκε.

Ευχαριστούμε όλους όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.


Ακολουθεί το σχετικό Δ.Τ.:

"Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

Μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για τον γενικό εγκλεισμό που θα ισχύσει από το πρωί του Σαββάτου (07 Νοεμβρίου 6:00) σας ενημερώνουμε ότι η παρουσίαση του έργου "the Show!"a real time creation στην Τρίπολη, αναβάλλεται μέχρι να επιτραπεί ξανά από την πολιτεία η λειτουργία των παραστατικών κλειστών χώρων με παρουσία κοινού.

Η ομάδα χορού Quo Vadis σε συνεργασία με την υπηρεσία της ticketservices.gr θα φροντίσει την 100% επιστροφή των χρημάτων σε όσους είχαν προμηθευτεί μέχρι τώρα εισιτήριο. 

Μετά από άμεση επικοινωνία με το τμήμα πολιτιστικής διαχείρισης του δήμου Τρίπολης, έχουμε λάβει επιβεβαίωση προτεραιότητας, για τον επαναπρογραμματισμό της παράστασής μας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ένθερμη στήριξη και εμπιστοσύνη στο έργο μας.

 

Προσδοκούμε την επίσκεψή μας, στην πόλη σας σύντομα."


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.