Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: Μοναδικά προϊόντα ομορφιάς από την AVON! - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Λαμπερά δώρα ομορφιάς για 3 τυχερούς ακροατές - ακροάτριες του Αρκαδία 93.8! Διαλέξτε το δώρο σας ανάμεσα σε εννέα επιλογές!

Ένας διαγωνισμός στον οποίο ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

- Οι τρεις τυχεροί ακροατές που θα κληρωθούν, διαλέγουν το δώρο τους, ανάμεσα σε τρία πακέτα δώρων ο κάθε ένας, τα οποία παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω!

Ο 1ος διαλέγει ανάμεσα στο 1, 2 ή 3 / 1ος ΝΙΚΗΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Ο 2ος διαλέγει ανάμεσα στο 4, 5, ή 6 / 2η ΝΙΚΗΤΡΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ο 3ος διαλέγει ανάμεσα στο 7, 8 ή 9 / 3η ΝΙΚΗΤΡΙΑ: ΖΗΝΟΒΙΑ ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ

- Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός των τριών τυχερών που κερδίζουν τα συγκεκριμένα δώρα, κερδίζουν έκπτωση 20% στις αγορές τους! (Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού)


Για να μπείτε στην κλήρωση:

Μπαίνετε στο γκρουπ του σταθμού στο Facebook (Radio Arcadia 93.8) και στέλνετε μήνυμα inbox τη λέξη "AVON", ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις 10:00, στην εκπομπή "Πάνω στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.


 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ 3 ΔΩΡΑ (1, 2 ή 3):

1. Άρωμα σε Σπρέι Far Away Beyond Parfum (50ml), Άρωμα σε Μίνι Σπρέι Far Away Beyond Parfum (10ml), Γαλάκτωμα Σώματος Far Away Beyond (150ml), όλα σε μία συσκευασία δώρου.


2. Άρωμα σε Σπρέι Avon Artistique Wisteria Sublime (EDP), μοβ συσκευασία capucine, soft musk, 50ml.


3. Άρωμα σε Σπρέι Wild Country EDT (75ml), Αρωματικό Σπρέι Σώματος Wild Country (150ml), και Καθαριστικό Μαλλιών & Σώματος Wild Country (200ml), όλα σε μία συσκευασία δώρου.


 

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ 3 ΔΩΡΑ (4, 5 ή 6):

4. Ένα κραγιόν Ultra Matte, με Ματ αποτέλεσμα, χωρίς την αίσθηση ότι στεγνώνει. Σε 20 ζωντανές αποχρώσεις, πλήρους κάλυψης.


5. Μία Μάσκα ANEW peel-off, Silver ή Gold ή Copper, 75ml.


6. To σετ περιλαμβάνει: το Βερνίκι Νυχιών Gel Shine στην απόχρωση Fresh Petal (10ml), το Βερνίκι Νυχιών Gel Shine στην απόχρωση Red Is Red (10ml), το Βερνίκι Νυχιών Crushed Crystal στην απόχρωση Pearl (10ml), το Βερνίκι Νυχιών Crushed Crystal στην απόχρωση Rose Quartz (10ml) και Κουτί Δώρου.


 

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ 3 ΔΩΡΑ (7, 8 ή 9):

7. Σετ Avon Care με Αβοκάντο, περιλαμβάνει την Εορταστική Πολυχρηστική Κρέμα (400ml) και την Εορταστική Κρέμα Χεριών (75ml)..


8. Σπρέι Ξεμπερδέματος για τα Μαλλιά με Γλυκό Μάνγκο 200 ml και Παιδική Χτένα για Ξεμπέρδεμα Naturals 21cm x 6εκ.


9. Σαμπουάν (250ml), το Μαλακτικό (250ml), ορό (30ml), σπρέι μαλλιών για προστασία από τη θερμότητα  (100ml) και επαγγελματική μεγάλη βούρτσα.


 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
- Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ μέχρι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 09:30 πμ.
- Οι συμμετέχουσες / συμμετέχοντες δεν μπορούν να είναι ήδη μέλη της AVON.
- Ο διαγωνισμός αφορά παροχή προϊόντων, όχι παροχή υπηρεσιών ομορφιάς.
- Οι νικητές - νικήτριες θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο messenger, μετά τη λήξη του διαγωνισμού. 
- Όσοι συμμετέχοντες κερδίσουν την έκπτωση 20% σε προϊόντα, μπορούν να επικοινωνήσουν σε διάστημα ενός μήνα από την κλήρωση για να εκμεταλλευτούν την έκπτωση τους σε προϊόντα.
- Σε όσους συμμετέχοντες κερδίσουν την έκπτωση 20% σε προϊόντα, θα σταλεί μήνυμα στο messenger με συγκεκριμένο όνομά - τηλέφωνο μέλους (Δημητρακοπούλου Κανέλλα) της εταιρείας.
*ΠΡΟΣΟΧΉ: Η έκπτωση δίνεται μετά από επικοινωνία με την κ. Δημητρακοπούλου Κανέλλα, της οποίας τα στοιχεία σας δίνουμε μετά την κλήρωση, ΟΧΙ μέσω site της εταιρείας ή σε καταστήματα.
- Η αξία του επάθλου δεν εξαργυρώνεται σε μετρητά.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.