Ήττα με αξιοπρέπεια για τις κορασίδες της Άμιλλας
Σε έναν αγώνα με φόντο την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οι κορασίδες της Άμιλλας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στον Προμηθέα, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι κορασίδες της Άμιλλας τέθηκαν αντιμέτωπες με την αντίστοιχη ομάδα του Προμηθέα, σε έναν αγώνα που έκρινε την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Παρά την προσπάθεια, η ομάδα της Άμιλλας ηττήθηκε με σκορ 75-34, ολοκληρώνοντας το όμορφο φετινό της ταξίδι στο Ναύπλιο. Ωστόσο, τα κορίτσια έδειξαν πως αποτελούν το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ στην Τρίπολη, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτριες και των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα για τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.