Κηφισά - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-4: Ανατροπάρα από 2-0
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Κηφισιάς και πήρε μεγάλη νίκη με 4-2.
Αλύγιστα τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ! Οι Κιτρινομπλέ βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στην έδρα της Κηφισιάς, όμως έβγαλαν ψυχή, έκαναν την ανατροπή και πήραν σπουδαία νίκη με 4-2. Πρωταγωνίστρια η Μιχαήλ με δυο γκολ και κερδισμένο πέναλτι.
Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα. Οι γηπεδούχες έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση, με την Κινγκ να βγάζει εξαιρετική κάθετη πάσα στον χώρο για την Γκίμπσον, η οποία πλάσαρε ψύχραιμα και έγραψε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Βορείων Προαστίων μπήκε δυνατά και στο 54’ διπλασίασε τα τέρματά της. Η Ταγιέχ πάτησε περιοχή, γύρισε ιδανικά το σώμα της και με όμορφο τελείωμα νίκησε την Γρηγοριάδου, κάνοντας το 2-0.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 60’ η Μιχαήλ μπήκε στην περιοχή και με υπέροχο «τσίμπημα» της μπάλας μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 65’, η ίδια παίκτρια ήταν και πάλι πρωταγωνίστρια, όταν με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Στο 73ο λεπτό η Μιχαήλ κέρδισε πέναλτι, η Γκάτσου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-3, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία κιτρινομπλέ ανατροπή. Στο 86' η Ροκέιν σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και διαμόρωσε το τελικό 4-2
Η σύνθεση του ΑΣΤΕΡΑ: Γρηγοριάδου, Ροκέιν, Γκάτσου, Μεντόσα, Προξένου, Γούλα, Κάστανον, Μπράμε, Καραγιάννη, Πίτσιου, Γεωργαντζή