Με 2 ομίλους η Super League 2 - Στον Βόρειο ο Αστέρας AKTOR Β
Όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 για τη νέα σεζόν - Πότε θα γίνει η κλήρωση και τι ισχύει με το τηλεοπτικό.

Ολοκληρώθηκε με σημαντικές αποφάσεις το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης με πολλά και σημαντικά ζητήματα στην ατζέντα.
Το πρωτάθλημα της σεζόν 2025-26 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, όπως είχε αποκαλύψει το Athletiko. Μοναδική προϋπόθεση που θα οδηγήσει σε έναν όμιλο είναι αν ο αριθμός των ομάδων μειωθεί στους 18.
Με την επιστροφή/δικαίωση του Παναργειακού, οι ΠΑΕ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι 21. Δεδομένη είναι η απόσυρση της Λαμίας, πιθανή και η αποχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα, οπότε οδηγούμαστε σε 19.
Επίσης, δεδομένη είναι η μετακίνηση του Αστέρα AKTOR στον βόρειο όμιλο. Οπότε δεν θα δημιουργηθεί ανισορροπία στους ομίλους. Όσον αφορά τα Χανιά, η παρουσία εκπροσώπου του συλλόγου στο ΔΣ ερμηνεύεται ως πιθανή συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου, με καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής να ορίζεται η 7η Ιουλίου.
Τέλος, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αποφασίστηκε η ανάθεσή τους στην εταιρεία PERCAPITA, συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει με 9 ομάδες της Super League.
Τι ισχύει για άνοδο/υποβιβασμό
Με την μετακίνηση του Αστέρα AKTOR Β στον βορρά, οι δύο όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:
Α’ Όμιλος (11 ομάδες): Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Μακεδονικός, Καμπανιακός, ΠΑΟΚ Β, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΣ Λαμία, Asteras Aktor Β.
Β' Όμιλος (10 ομάδες): Athens Kallithea, Αιγάλεω, Ελλάς Σύρου, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Μαρκό, Ολυμπιακός Β, Παναργειακός, Πανιώνιος, Χανιά.
Στα πλέι οφ θα παίξουν οι ομάδες 1-4 και στα πλέι άουτ οι 5-10. Ο 11ος του Α' ομίλου υποβιβάζεται απευθείας.
Η ανακοίνωση της Super League 2
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκαν τα εξής:
Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα Πρακτικά του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου
Εγγράφηκαν νέα μέλη οι ομάδες: Athens Kallithea, Μαρκό, Ολυμπιακός Β’. Αναμένεται η υποβολή νομιμοποιητικών από τις ομάδες Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΣ Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ελλάς Σύρου, προκειμένου να ακολουθήσει η εγγραφή τους.
Αναγνώστηκαν οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου που αφορούν στις ΠΑΕ Παναργειακός και ΠΑΕ Παναχαϊκή προς ενημέρωση των ΠΑΕ μελών του Δ.Σ..
Ορίστηκε η 1η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία κλήρωσης του Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2025/26
Αποφασίστηκε, μειοψηφούσας της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, η ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγωνιστικής περιόδου 2025/26 και εξεύρεση ονοματοδοσίας στην εταιρεία PERCAPITA Α.Ε.
Ψηφίστηκε η προκήρυξη Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2025/26 με τη συμμετοχή 21 ομάδων. Έντεκα (11) ομάδες στον Α’ Όμιλο (ΠΟΤ Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Μακεδονικός, Καμπανιακός, ΠΑΟΚ Β, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΣ Λαμία, Asteras Aktor B) και δέκα (10) ομάδες στον Β’ Όμιλο (Athens Kallithea, Αιγάλεω, Ελλάς Σύρου, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Μαρκό, Ολυμπιακός Β, Παναργειακός, Πανιώνιος, Χανιά). Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν οι ομάδες στις θέσεις 1-4 και στα play out οι ομάδες στις θέσεις 5-10. Η 11η ομάδα του Α’ Ομίλου θα υποβιβάζεται απευθείας. Από τα play off/ play out προβιβάζονται οι πρωταθλητές κάθε ομίλου και υποβιβάζονται τέσσερις από κάθε όμιλο. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του παράβολου και της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, ορίζεται η Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025 και ώρα 14:30.
Επίσης το συμβούλιο αποφάσισε ότι αν εντέλει οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή έως την καταληκτική ημερομηνία είναι:
Είκοσι (20), θα αγωνιστούν σε δυο ομίλους όπου προβιβάζονται οι δυο πρωταθλητές και υποβιβάζονται 8.
Δεκαεννέα (19), θα αγωνιστούν σε δυο ομίλους όπου προβιβάζονται οι δυο πρωταθλητές και υποβιβάζονται 7.
Δεκαοκτώ (18), θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο όπου προβιβάζονται οι δυο πρώτοι και υποβιβάζονται 6.
Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση της SL2, όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός 2024-2025.