Με δύο καινούργιους αλατοδιανομείς ενισχύθηκε ο Δήμος Γορτυνίας
Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε δύσκολη καιρική συνθήκη, δήλωσε ο δήμαρχος Ευστάθιος Κούλης.
                                                Δύο καινούργιους αλατοδιανομείς (διασκορπιστές άλατος) προμηθεύτηκε  ο Δήμος Γορτυνίας για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου που μπορεί  να προκληθούν από δυσμενή καιρικά φαινόμενα.
Οι διασκορπιστές άλατος χωρητικότητας 570 λίτρων έχουν τη δυνατότητα της άμεσης και εύκολης τοποθέτησης επί της καρότσας των ελαφριών ημιφορτηγών οχημάτων που διαθέτει ο Δήμος Γορτυνίας, ώστε οι Υπηρεσίες του Δήμου να μπορούν να αντιμετωπίσουν, κατά την χειμερινή περίοδο, τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω χιονοπτώσεων.
O Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης ανέφερε σχετικά: "Η έγκαιρη προετοιμασία και η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε δύσκολη καιρική συνθήκη, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές μας. Με την προμήθεια δύο νέων αλατοδιανομέων ενισχύουμε σημαντικά τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας. Πρόκειται για μια ουσιαστική επένδυση στην προστασία της καθημερινότητας και της ζωής των δημοτών μας".
Εκ του Δήμου Γορτυνίας