Μελισσού: "Περήφανη που ήμουν η αρχηγός σας"
Το μήνυμα της αρχηγού του ΑΣΤΕΡΑ, Ιωάννας Μελισσού, για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Η ομάδα Γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ έκλεισε ακόμα μια σεζόν που ήταν ανταγωνιστική σε επίπεδο Α' Εθνικής. Η αρχηγός Ιωάννα Μελισσού, με ανάρτηση της στο Instagram έστειλε το μήνυμα της για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
"Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, κόπο, ιδρώτα, χαρές, λύπες — μα πάνω απ’ όλα γεμάτη ομάδα.
Αισθάνομαι απέραντη περηφάνια που φόρεσα για άλλη μια φορά το περιβραχιόνιο του Αστέρα Τρίπολης και στάθηκα δίπλα σε τόσες ξεχωριστές γυναίκες. Κάθε μία από εσάς κουβάλησε κάτι μοναδικό μέσα στη σεζόν. Δώσαμε μάχες μαζί, γελάσαμε, στηρίξαμε η μία την άλλη, και κρατήσαμε το πάθος ζωντανό, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.
Ξέρω ότι αυτό το ταξίδι δεν είναι πάντα εύκολο. Αλλά κάθε φορά που πατούσαμε το γήπεδο, ξέραμε γιατί το κάνουμε: για τη φανέλα, για τον σύλλογο, για εμάς.
Σας ευχαριστώ μία προς μία για τη συντροφιά, την εμπιστοσύνη, τις αναμνήσεις. Είμαι περήφανη που ήμουν η αρχηγός σας.
Μέχρι την επόμενη φορά — να παίζετε με την καρδιά", αναφέρει η ανάρτηση.
