Ο ASTERAS B' AKTOR έχει ήδη ξεπεράσει τον περσινό εαυτό του
Μπορεί μόλις σήμερα να μπήκε ο Νοέμβριος ωστόσο ο ASTERAS B' AKTOR έχει ήδη ξεπεράσει κάποιες από τις περσινές του επιδόσεις.
Το ξεκίνημα του ASTERAS B' AKTOR στην φετινή σεζόν ήταν εξαιρετικό, αφού οι Αρκάδες βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βορείου ομίλου της Superleague 2 μετά από επτά αγωνιστικές με 14 βαθμούς, όντας τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Την Κυριακή (02/11-14:00) αγωνίζεται στην έδρα του 6ου Καμπανιακού κι έχει την ευκαιρία με μία ενδεχόμενη νίκη να μειώσει ακόμα παραπάνω την απόστασή του από την κορυφή.
Σε αυτά τα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει πετύχει τέσσερις νίκες (και μόλις μπήκε ο Νοέμβριος !!), επίδοση που είναι ήδη καλύτερη από την περσινή του σε ολόκληρη την κανονικά διάρκεια της σεζόν όπου είχε 3 σε 18 ματς.
Μονο αν συνυπολογίσουμε και τους αγώνες των Play Out, τότε ο αριθμός των νικών του πάει στις 6, που κι αυτός φαίνεται ένας στόχος που δύσκολα δεν θα επιτευχθεί με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα φέτος.