Οι Βουλευτές Αρκαδίας αποχαιρετούν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο
Οι Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τον αιφνίδιο θάνατο του "γαλάζιου" βουλευτή.

Με μηνύματά τους οι τοπικοί βουλευτές, Κώστας Βλάσης (ΝΔ) και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) αποχαιρετούν τον εκλιπόντα συνάδελφό τους, Απόστολο Βεσυρόπουλο, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης.
Κώστας Βλάσης, Υφυπουργός Παιδείας
Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του Απόστολου Βεσυρόπουλου. Η Βουλή των Ελλήνων και η Νέα Δημοκρατία χάνουν έναν από τους πιο συνεπείς και δραστήριους βουλευτές. Άνθρωπος ευγενής, αξιοπρεπής κι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε από την Ημαθία και με όπλο τη σκληρή δουλειά και την οξυδέρκεια του κατάφερε να πετύχει και να κατακτήσει σημαντικά αξιώματα. Πάνω απ´ όλα, όμως, κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό των συντοπιτών και των συναδέλφων του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής
Ο Απόστολος ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος , προσιτός και δουλευταράς. Παιδί από την επαρχία που ότι κατάφερε το έκανε με την αξία του και την δουλειά του .Καλό ταξίδι φίλε.