Τα δεδομένα για την παραμονή του Χατζηγιοβάνη στον ASTERAS AKTOR
Η σύνδεση της υπόθεσης του Εμμανουηλίδη με τον Χατζηγιοβάνη και η περίπτωση του Τάσου Δώνη.

Στο a-s αναφέραμε πως ο ASTERAS AKTOR έχει βάλει... πλώρη για την απόκτηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη για τις θέσεις των εξτρέμ.
Η υπόθεση αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην ομάδα, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και τυπικά κι έτσι θα επιστρέψει στην Εγιούπσπορ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.
Το βασικό μέλημα των ανθρώπων του ASTERAS AKTOR είναι να πάρουν Έλληνα παίκτη για την θέση του αριστερού εξτρέμ, ο οποίος θα μπορεί να παίζει και δεξιά, αν παραστεί ανάγκη.
Ο Εμμανουηλίδης είναι αυτή τη στιγμή το Νο.1 στην λίστα των Αρκάδων και μόνο στην περίπτωση που αυτή η υπόθεση δεν κλείσει θετικά, εκείνοι θα στραφούν ξανά στην περίπτωση του Χατζηγιοβάνη, που είναι πιο δύσκολη, αφού μιλάμε με παίκτη με συμβόλαιο και μάλιστα καλό.
Γι' αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του ASTERAS AKTOR έχουν κι ένα τρίτο όνομα στην λίστα κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Τάσο Δώνη, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από το ΑΠΟΕΛ.
Ο 28χρονος Έλληνας παίκτες προέρχεται από μία σεζόν με 31 συμμετοχές, 8 γκολ και 9 ασίστ στα περισσότερα από 2 χιλ. λεπτά που αγωνίστηκε.