Τρεις συλλήψεις στην Κορινθία για ξεχωριστές περιπτώσεις
Αναλυτικά το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Συνελήφθη, χθες (4.4.2026) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, 46χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Δ΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, χθες (4.4.2026) το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 22.8.2025, στο Ξυλόκαστρο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.