Autovision Hellenic Auto GP: Επόμενος σταθμός η Τρίπολη
Ραντεβού στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης στις 6 και 7 Δεκεμβρίου.
Άρχισε και επίσημα το πρόγραμμα του τελευταίου αγώνα για το AUTOVISION Hellenic Auto GP 2025.
Ο θεσμός που στις 9 Μαρτίου άνοιξε την αυλαία του motorsport για την εφετινή χρονιά, φτάνει στο τέλος του με την διεξαγωγή του τέταρτου αγώνα ο οποίος θα γίνει στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης στις 6 και 7 Δεκεμβρίου. Το «AUTOVISION Hellenic Auto GP» διοργανώνεται από το σωματείο ΑΡΤΕΜΙΣ και την IronTeam και είναι προκηρυγμένος από την ΟΜΑΕ.
Πρόγραμμα Αγώνα
Το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι θα αρχίσει το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 8.00, με τον Διοικητικό και Τεχνικό έλεγχο στον χώρο των pits που θα διαμορφωθεί στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης. Στις 10.30 η πίστα θα «ανοίξει» για τα δύο σκέλη Ελεύθερων Δοκιμών και στις 13.30 είναι προγραμματισμένες οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, από τις οποίες θα καθοριστεί η σειρά εκκίνησης των αγώνων.
Η Κυριακή 7 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει την κυρίως δράση του «AUTOVISION Hellenic Auto GP». Στις 9:30 θα αρχίσει η προθέρμανση οδηγών και αυτοκινήτων με το WarmUp και στις 11.00 θα στηθεί το πρώτο grid του τελευταίου αγώνα για το 2025. Το μήκος της πίστας είναι 2.100 μετρά και κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 18 γύρους.
Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί σε διαμορφωμένο χώρο, εντός του αεροδρομίου, 30 λεπτά μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.
Για συνεχή ενημέρωση ακολουθείστε την σελίδα του Hellenic Auto GP στο Facebook.