Η Φωνή Λογικής στην επέτειο για τα 204 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς
"Η φετινή επέτειος για τα 204 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς είναι πιο επίκαιρη από ποτέ" τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η φετινή επέτειος για τα 204 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς σήμερα οι απόγονοι των ηττημένων της Ελληνικής Επανάστασης εισέρχονται, με το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης, αθρόα στην Πατρίδα μας, επιχειρώντας την άλωση του πολιτισμού, των ηθών και των εθίμων μας και την αντικατάστασή τους με τα μουσουλμανικά ήθη και έθιμα.
Σε μία λοιπόν από τις λαμπρότερες στιγμές της Ελληνικής Επανάστασης, όπου οι πατέρες του έθνους μας έχυσαν το αίμα τους για την απόταξη του οθωμανικού ζυγού και της ισλαμικής καταπίεσης κατά των Ελλήνων, γιορτάζουμε την αναγέννηση του Έθνους και την αρχή του αγώνα κατά των Οθωμανών.
Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ με δυνατή αντιπροσωπεία δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή του Έθνους και έδωσε δυναμικό παρόν με τους Μιχάλη Αγρανιώτη, Ιωάννη Πουλτσίδη και Ρωμανό Κουρέα Η απόδοση φόρου τιμής στις Εθνικές Επετείους και η τόνωση του Εθνικού Φρονήματος είναι πιο αναγκαίες από ποτέ για να γνωρίζουν οι Έλληνες των αγώνα που δώσανε οι πρόγονοι τους για τον Ελληνισμό.
Σε ένα κράτος που τιμάει την βεβήλωση των εθνικών μνημείων και αφήνει στο απυρόβλητο αυτούς που καίνε την σημαία, η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ πάντα θα τιμάει αυτούς που δώσανε το αίμα τους για την πατρίδα και την σημαία.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ