Αποψεις

Εσείς πού θα πάτε καλοκαιρινές εκλογές; (photos)

Ο ελληνικός λαός κλήθηκε ταυτόχρονα να "οργανώσει" εκλογές, διακοπές, γάμους και βαφτίσια!

"Στις κάλπες αδερφές μου, στις κάλπες"... 

Λίγες ημέρες έμειναν για να επιστέψει ο ελληνικός λαός στις κάλπες και πάλι. Κλήθηκε ταυτόχρονα να οργανώσει και να τοποθετήσει σωστά στο πρόγραμμά του εκλογές, διακοπές, γάμους και βαφτίσια, όλα μαζί έπεσαν! 

Μην πανικοβληθείτε δε χρειάζεται, ο Αρκαδία 938 είναι εδώ για να σας βρει λύση στην κρίση. Ολα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση! 

Την Κυριακή 7 Ιουλίου -κι αν όλα πάνε καλά- θα είναι οι τελευταίες εκλογές για τον Ελληνικό λαό. Λέμε "αν όλα πάνε καλά", διότι όπως είπε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περίπτωση αυτοδυναμίας με το ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε και πάλι εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο. 

Μόλις ακούστηκε αυτό, όλος ο κόσμος ξαφνικά πανικοβλήθηκε, και θα σου πω εγώ γιατί. Είχαμε να "δούμε" εκλογές τόσα χρόνια και μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα ο κόσμος κλήθηκε να ψηφίσει 5 φορές (μαζί με την ερχόμενη Κυριακή). Βέβαια το 2014 - 2015 ψήφισε 6 φορές (συν το πολυπόθητο δημοψήφισμα), τα χρόνια όμως πέρασαν και τώρα τσουπ πάλι εκλογές και μάλιστα "βαρβάτες"!

Για να είστε σωστοί πολίτες και πολίτες με άποψη, επιβάλλεται να πάτε να ψηφίσετε την Κυριακή 7 Ιουλίου και μετά σας προτείνουμε να χαλαρώσετε σε όποια παραλία της επιλογής σας θέλετε! 

Ακολουθούν ορισμένα αστεία memes περί εκλογών...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.