Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Αννέ...χεια" - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ο Αρκαδία 93.8 δίνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Αννέ...χεια" μία πολιτική σάτιρα, που έρχεται στην Τρίπολη τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Οι νικητές:

- Ζωή Κουρή

- Παναγιώτης Μπαρουξής

----------------------------------------------------------------------------------------

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη "θέατρο" και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "θέατρο", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην εκπομπή "Πάνω στην ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Για ακόμα μία φορά οι θεατρικές επιχειρήσεις του Γιώργου Μακρή ανανεώνουν το ραντεβού τους στην πόλη της Τρίπολης.  

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:15 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο η θεατρική παράσταση Αννέ..χεια που έχει αποδεδειγμένα την αποδοχή του θεατρικού κοινού στην επαρχία όπου και παρουσιάζετε προσφέροντας πολύ γέλιο θα παρουσιαστεί και θα πρέπει όσοι αποφασίσουν να την δουν να έχουν εφοδιαστεί με πολύ αντοχή για να αντέξουν το γέλιο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο Music Center στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α3. 

Γενική είσοδος 15 ευρώ, Προπώληση 10 ευρώ Ευπαθείς ομάδες 10 ευρώ.

Η λέξη Αννέ στην Τουρκία σημαίνει Μάνα. Και μέσα από τη λέξη αυτή ο συγγραφέας του κειμένου θα προσπαθήσει να αναδείξει τον πόνο της μέσα από πολλές και διαφορετικές εικόνες. Η επόμενη λέξη ΧΕΙΑπροέρχεται από την ανέχεια που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια ο Λαός μας στους πολιτικούς και στα ψέματά τους, Στα μνημόνια αλλά και σε όλα αυτά που κάνουν δύσκολη την ζωή μας. Εδώ θα δούμε τους ήρωες να ξεδιπλώνουν εικόνες που ίσως μας θυμίσουν σκηνές από την προσωπική μας ζωή. Μέσα από όλα αυτά τα οποία σε καθημερινή βάση ζούμε η σάτιρα προσδίδει το γέλιο αλλά ταυτόχρονα τον προβληματίζει για το χθες, το σήμερα, το αύριο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα – Σκηνοθεσία- Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΝΑΣΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

Σκηνικά: GM PRODUCTIONS

Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Μενούνος

Τις κοπέλες έντυσε η Εταιρεία: IQ FEMALE CLOTHING

Studio Ηχογραφήσεων : EARTH SOUND STUDIO

Ερμηνεία κομματιού αποθέωσης : Ερωφίλη Τζάνου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Στίχοι κομματιού αποθέωσης : Νάσος Ρόγκας

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΚΗΣ ΜΕΛΗΣ

ΦΩΤΑ ΗΧΟΣ : STAGE 51 ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ

GRAFFITI: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ

ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Παραγωγή : GM PRODUCTIONS

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΤΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΛΜΗ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΡΙΤΙΩΤΗ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΤΙΤΙΚΑ ΣΑΡΙΓΚΟΥΛΗ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.