Πολιτικη

Συνάντηση Νικολάκου με Ρουμάνους δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες (video, photos)

Εθιμοτυπική συνάντηση έγινε την Δευτέρα (7/5) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μεταξύ παραγόντων και ομάδας Ρουμάνων δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι οποίοι επισκέπτονται περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με βασικό σύνθημα το "Μυθική Πελοπόννησος", η Περιφέρεια Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια ακολουθεί ένα στρατηγικό σχέδιο για περαιτέρω διείσδυση της περιοχής στις διεθνείς αγορές.

Η ομάδα των δημοσιογράφων αλλά και ταξιδιωτικών πρακτόρων αποτελείται από 30 άτομα τα οποία ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου. 

Οι επισκέπτες εξέφρασαν την αγάπη τους για την ιστορία και την ομορφιά της Ελλάδας. Μερικά από τα μέρη που επισκεφθέφθηκαν είναι η Κόρινθος και το Ναύπλιο, ενώ πρόκειται να πάνε, μεταξύ άλλων περιοχών, και στην Μονεμβάσια.

Ακούστε, τις δηλώσεις της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.