Πολιτικη

Βλάσης: Μένουμε σπίτι και υψώνουμε ψηλά τις σημαίες (photo)

Ανάρτηση του Αρκά υφυπουργού Εξωτερικών για τη σημερινή επέτειο για την 25η Μαρτίου.

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε η φετινή 25η Μαρτίου δεν μπορεί να είναι γιορτή! Φέρει όμως ισχυρό μήνυμα ελπίδας, δύναμης, ομόνοιας και σύμπνοιας.

Η σημερινή μέρα πρέπει να θυμίζει σε όλους μας ότι η Παναγιά έχει βοηθήσει την Πατρίδα μας στις δυσκολότερες στιγμές της και ότι οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι, όπως στην Επανάσταση του 1821, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες νίκες.

Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε και σήμερα. Με ομόνοια, σύμπνοια, ενότητα αλλά και αυξημένη συλλογική και ατομική υπευθυνότητα.

Μένουμε στο σπίτι και σηκώνουμε ψηλά τις σημαίες στα μπαλκόνια μας!

Μένουμε στο σπίτι και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τις μανάδες, τους πατεράδες και τους παππούδες μας.

Μένουμε στο σπίτι για να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, για να βοηθήσουμε την τιτάνια προσπάθεια των ιατρών και των νοσηλευτών στα νοσοκομεία μας!

Χρόνια πολλά και ψηλά το κεφάλι!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.