Πολιτικη

Οδυσσέας: Εμείς ψηφίζουμε "πολιτική αυτονομία"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

O Boυλευτής Αρκαδίας σε τηλεοπτική εκπομπή για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε πως μόνο η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη εξασφαλίζει "πολιτική αυτονομία" στο Κίνημα και αποτελεί προοπτική διεύρυνσης της παράταξης.

"Πιεζόμενος" από συναδέλφους του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ο Βουλευτής Αρκαδίας τόνισε πως εάν κάποιοι ψάχνουν να βρουν κυβερνητικούς εταίρους, να τους ψάξουν αλλού, ενώ, ουσιαστικά, υπονόησε πως η μεν υποψηφιότητα Παπανδρέου θα οδηγήσει το ΚΙΝ.ΑΛ. προς τον ΣΥΡΙΖΑ, η δε υποψηφιότητα Λοβέρδου προς τη Ν.Δ. 

Εάν κρίνουμε από τα στοιχεία που κατέθεσαν οι υποψήφιοι κατά τη χθεσινή ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης των υποψηφιοτήτων, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται ως "φαβορί", ενώ οι κ. Λοβέρδος και Παπανδρέου διαθέτουν, οπωσδήποτε, μια δυναμική. 

Τέλος, είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ είχε καταθέσει 84 υπογραφές μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής- για να θέσει κανείς υποψηφιότητα έπρεπε να συγκεντρώσει 5.000 υπογραφές μελών ή 45 υπογραφές μελών της Κ.Π.Ε-, τελικά κατέληξε στις 82, καθώς η μια ήταν δική του, γεγονός που δεν προβλέπεται από το καταστατικό του Κινήματος, ενώ η άλλη αποσύρθηκε, μετά από παρέμβαση του στελέχους που, απ' ότι αποδείχθηκε, δεν είχε ποτέ υπογράψει....

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.