Συνεντευξεις

"Εύχομαι να ξαναβάλει για Δήμαρχος ο κ. Παυλής για να κριθεί" (video)

Συνέντευξη παραχώρησε στον arcadia938 και την εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", ο κ. Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, στις 30 Μαρτίου 2018

Ο κ. Τζιούμης, απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Ηλιόπουλου, έκανε εκτενή αναφορά στο  θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στις εκδηλώσεις για το Πάσχα, στην κακή εικόνα των υποδομών της πόλης αλλά και στο σκάνδαλο, όπως το χαρακτήρισε, που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τη μίσθωση χώρου για τα αδέσποτα ζώα.

Τόνισε δε , με έμφαση, γι' άλλη μια φορά, πως η παράταξή του δεν θα επιτρέψει να πληρώσουν οι πολίτες τα λάθη του κ. Παυλή, σχετικά με τον Άγιο Βλάση και προέβλεψε πως δεν θα σημειωθεί θετική εξέλιξη στο θέμα των απορριμμάτων, παρά τις δεσμεύσεις και τα "θα" που, κατά κόρον, εκφράζει η δημοτική αρχή.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" δήλωσε πως θα ήθελε να δει και πάλι τον κ. Παυλή υποψήφιο Δήμαρχο, για να δοθεί έτσι η ευκαιρία στους πολίτες να κρίνουν το έργο του. Ωστόσο, προσέθεσε ο κ. Τζιούμης, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά ο κ. Παυλής, με δεδομένη την εικόνα της μέχρι τώρα θητείας του..

 

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης στο arcadia 938.gr και ολόκληρo το βίντεο της συνέντευξης εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.