Συνεντευξεις

Η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη ως ραδιοφωνική παραγωγός! (ηχητ.)

Στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Όλα στον Αέρα" φιλοξενήθηκε την Τρίτη 14 Αυγούστου το κορίτσι του "THE VOICE OF GREECE" από την Τρίπολη, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη!

Ρόλο ραδιοφωνικής παραγωγού ανέλαβε την Τρίτη (14/8) η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, κρατώντας συντροφιά στους ακροατές του Αρκαδία 93.8, στην εκπομπή της Ευαγγελίνας Βόσνου "Όλα στον Αέρα"

Η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, με καταγωγή από την Τρίπολη, μας μίλησε για την εμπειρία της στο "THE VOICE OF GREECE" αλλά και για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το talent show.

Η Κωνσταντίνα, ένα κορίτσι μόλις 17 χρονών, με μία μοναδική φωνή και ερωτεύσιμη χροιά, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του "THE VOICE OF GREECE"!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού επέστρεψε στην Τρίπολη, δέχτηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις πραγματοποιώντας μουσικές βραδιές σε μαγαζιά της πόλης μας.

Η Κωνσταντίνα είναι έτοιμη να δώσει φέτος τον δικό της αγώνα στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019, έχοντας ως στόχο το "ΤΜΗΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ", στην Άρτα.

Να ευχηθούμε στην Κωνσταντίνα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ό,τι κι αν κάνει και περιμένουμε με ανυπομονησία "μεγάλα πράγματα" από αυτήν!

 

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.