Συνεντευξεις

"Ομάδες, που "σπάνε" τον ατομικισμό τα τμήματά μας!" (ηχητικό)

Για την λειτουργία των εργαστηρίων φωτογραφίας, ζωγραφικής και θεατρικού παιχνιδιού και το όφελος, που προσφέρουν, μίλησε στον "Αρκαδία 938" η πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

Τρία εργαστήρια "τρέχουν" από τον Φιλοτεχνικό όμιλο Τρίπολης με διάρκεια 3 μηνών. Πρόκειται για το τμήμα φωτογραφίας, ζωγραφικής και θεατρικού παιχνιδιού, για τα οποία και μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, κ. Εύη Μεντή.

"Μέσα από αυτά τα εργαστήρια τα μέλη μας διδάσκονται την αντίστοιχη τέχνη, την οποία στην συνέχεια ασκούν. Έχουμε μαθητές διαφόρων ηλικιών -ακόμα και άνω των 60! Το κλίμα είναι ιδιαίτερα όμορφο, καθώς εδώ ο κόσμος, όχι μόνο μαθαίνει μία τέχνη, αλλά αποτελεί κομμάτι μίας ομάδας ανθρώπων, σε πείσμα της ατομικότητας που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια!" τόνισε η κα. Μεντή.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.