Συνεντευξεις

Με τι καιρό θα τρέξουμε στο Skiritida R4n; (ηχητικό)

Για τις καιρικές συνθήκες την ημέρα του Skiritida R4n, τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την προστασία μας από τους κεραυνούς μίλησε ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

"Με ηλιοφάνεια και πιθανότατα αραιή συννεφιά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας στο ειδυλλιακό τοπίο της Σκιρίτιδας την Κυριακή 23 Ιουνίου! Η κακοκαιρία φαίνεται να υποχωρεί και σταδιακά θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία θα φτάσει την Κυριακή τους 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον ορεινό χώρο της Σκιρίτιδας θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη. Σήμερα μπαίνουμε και αστρολογικά στο καλοκαίρι, καθώς έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα και τη μικρότερη σε διάρκεια νύχτα" λέει στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο μετωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

Ο κ. Αρνιακός αναφέρθηκε επίσης στην αιτία των έντονων καιρικών φαινομένων, που σημειώνονται στη χώρα μας και αυτή τη χρονιά, ενώ μας ενημέρωσε και για το πώς θα προφυλαχθούμε από τους κεραυνούς. Τέλος, μας εξήγησε τι σημαίνει εύκρατο κλίμα και αν η Ελλάδα το διαθέτει.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.