Συνεντευξεις

Βρέθηκε λύση για το Κ.Α.Π.Η Τρίπολης! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σε συνέντευξη του στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή Όλα τώρα με την Τόνια Μεγρέμη ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θεόδωρος Καραλής μίλησε για τη δέσμευση του υπουργού Υγείας που γίνεται πραγματικότητα, αλλά και για τη μίσθωση του κυλικείου στο ΔΑΚ.

 

 

Αναφορικά με την δέσμευση που είχε καταφέρει να αποσπάσει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου από τον Υπουργό Υγείας για την παραχώρηση ιατρού για την συνταγογράφηση των ηλικιωμένων του Κ.ΑΠ.Η Τρίπολης, ο κ.Καραλής γνωστοποίησε μέσω του "Αρκαδία 93.8" ότι από την Πέμπτη 21 Απριλίου και κάθε Πέμπτη ένας γενικός γιατρός θα επισκέπτεται το κεντρικό ΚΑΠΗ στην πλατεία Βλατετσίου. "Ο γιατρός θα μπορεί να φτιάχνει 20 συνταγογραφήσεις κάθε Πέμπτη. Στην αρχή οι ανάγκες θα είναι μεγαλύτερες αλλά σιγά σιγά θα εξυπηρετηθούν όλοι", ανέφερε ο πρόεδρος.

 

Για τη δημοπράτηση του κυλικείου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης ο κ.Καραλής ανέφερε: "Την επόμενη εβδομάδα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έρχονται στα γραφεία του ΝΠΔΔ στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης για να ενημερωθούν εκτενώς για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Όποιος το αναλάβει θα μπορεί να παρέχει και σνακ στους αγώνες που γίνονται στα κλειστά γήπεδα του ΔΑΚ. Είναι μια καλή ευκαιρία".

 

Περισσότερα στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.